Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

3D-tryckt titan-cap

En fantastisk liten attiralj för alla och envar med Ahead-styrlager. Inte Jan Heine på Compass / BicycleQuarterly alltså…

Men för oss andra som kan dagdrömma bort en kvart med att beundra fackverkskonstruktionen under en bro, så är denna Batch One-cap en fantasieggande cykeldel som kombinerar funktion med industriell konst.

Vän av ordning – för övrigt en person som kör k-leasad Passat och bara pratar boränta på fester – kommer påpeka “uäää 139 pund?!?”.

Men det spelar ingen roll. 140 är ett litet pris att betala för en så unik produkt

LLäs mer här

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.