Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Bara en bild – Cannondale SuperX

Eurobike Media Days 2016. Tror jag. Vi hade precis provat, plåtat och pratat med folket som representerade märket X och var på väg till hotellet för att samla ihop allt och packa för avresa till flygplats. Och då gick jag förbi den. Igen. Cannondale hade en av mässans största utställningar, med komponenter från Fabric, cyklar från märkets alla linjer och sedan dess USP – en resident barista med kromad och solglänsande espressomaskin och ett koppel soffor. Prylbloggen med fotograf satt en hel del i de där sofforna och tog det piano. I fem minuter ungefär.

Jag hade sett den här smaragdgröna Cannondale:n flera gånger tidigare, men inte haft tid för att titta närmare på den. Eller haft lust. Av någon anledning. Men nu kastade denna reptilgröna jonne ut ett nät som fångade in mig, trots att klockan tickade.  För vi hade bråttom att packa och möta upp transport till aeroport.

Cannondale SuperX

PB är en sucker för grönt och när jag tittade närmare på den så slog det mig hur många rätt denna typ av cykel har. I alla fall för mig. Kalla det gravel, grus, groad eller freeroad kanske? Froad bike? En cykel för alla underlag? Kan mycket väl vara så och det är också därför vi har skrivit om SuperX, CAADX och Topstone så många gånger…

Läs mer om Cannondale här

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.