Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Börja fredagen på bästa sätt – på gravel

Prylbloggens kollega Mikael Kippilä har dragit igång en early-bird gravel ride som går av stapeln varje fredag i arla morgonstund. Runt 06.10 träffas dem vid Café Säby Gård och snurrar iväg för en 20 kilometer eller så av Järfällas bästa och mesta grusvägar. Hade inte PB haft residens innanför stadens tullar skulle vi sett till att infinna oss nollsexnollnoll sharp varenda fredag… Nedan ett foto från Mikaels Instagram från denna morgonens tur. Har ni inte cyklat i dunkelt mörker med en riktigt bra cykellampa, så är det i sig också en väldigt trevlig upplevelse som gör ens cykling lite-lite större. Och att cykla med andra gör ju upplevelsen bara bättre. Gör dem sällskap nästa fredag!

Läs Mikaels blogg här 

Och följ Mikael på Instagram här

Café Säby Gård finns det information om här 

Och behöver du skaffa en redig strålkastare för cykel eller hjälm – eller varför inte bägge – så kika här

 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.