Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Cruiser-kul i Chico, California

Radavist är ett givet och snudd på dagligt stopp i Prylbloggens digitala resor. Sidan beskriver det senaste i hård- och mjukvara men är framförallt aktuell för hur inkluderande den är för det mesta i cykel-versumet. Brett, vitt och välkomnande utan någon specifikt petig faiblaisse för storleken på hjul eller hur grova eller släta de är.

Vi gillar Radavist. På flera sätt minner den om det legendariska svenska webbmagazinet Frost – det tvärvetenskapliga anslaget och bredden på texterna når snudd på samma verkshöjd som Freeriders of Stockholm under deras storhetstid.

Dagens reportagetips vrider in fokus på cruisers, en cykelvariant som inbjuder till tillbakalutat maklighetsrull. Eller att ta sats och skicka det över minsta lilla ojämnhet. Se själva:

Läs mer på The Radavist

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.