Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

ECS är tillbaka med English Cycles

ECS? Elevated ChainStays – kedjestag som är uppdragna. En konstruktionsteknik som grasserade rätt vildvuxet runt -90, men som dog ut rätt totalt efter det. Som företeelsen med barends.

Men den ena är inte så dum och inte heller den andra. Paul visade till exempel ett par fin-fina polerade barends, uppdaterade för dagens cyklister. Och Rob English visade den här fina packhojen på NAHBS som gick av stapeln i helgen:

Hur mycket fina och intrikata detaljer som helst för den som är intresserad av mekanik och metallbearbetning. Eller bara av en cykel tillverkad med hjärta och hjärna.

Läs mer på English hemsida här 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.