Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

En annan tid – flera andra färger

Det känns som nyss. Men snart, alldeles strax, är det 20 år sedan. Och det som var då kanske blir nu igen. Vi talar om det sartoriella biten, kläderna vi bär när vi cyklar. Enligt vissa ska man som hemmahörande under paraplyet Cyklist per automatik gilla dessa kläder. Vi ställer oss neutrala till detta. Som ett inlägg i vad som vi kan komma att drapera våra kroppar i framöver – allt går ju som bekant i cirklar – anför vi Mario Lejonkungens fascinerande paltor:

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.