Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

En till CoMotion Klatch med Pinion-gearbox

Vi skrev ju om CoMotion Klatch häromveckan, men sen snubblade vi över den här bilden. Alltså, detta är framtiden i ett rött delikat anrättat ekipage. Så mycket win! ”Men varför det?!?” hörs någon retrogrymta från den bakre delen av rummet. Jamen titta på den bara. Ett foto säger mer än 3-log ord:

Klatch med Pinion-gearbox med magnesiumhölje, 12 växlar och en Lauf Grit-gaffel som ger 30 millimeter slagväg. Pris? Runt 6000 dollar. Den sista hojen man behöver?

Beställ och läs mer här

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.