Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Glo på grus

Bättre eller sämre än att se på gräs som växer? Om man som Prylbloggen inte kan ta sig ut på stigarna och de icke-asfalterade vägarna på grund av “jobb”, så kan den här trevliga filmen vara ett fullt habilt substitut så länge… Kommersiellt? Javisst. Kontemplativt? En gnutta. Känner vi att äventyret kallar efter de 12 minuterna? Definitivt.

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.