Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Gravel från Treviso, Italien…

Grusets hastighet har nu också nått Italien och till och med självaste Pinarello har ett solitt alternativ för de av oss som hellre plockar från en buffé av asfalt, natur, stig, träsk och trottoar när vi ger oss ut på cykeln. Namnet på cykeln är Grevil, kläs med delar från Campagnolo, subkategori Ekar 13-delat och så här ser den ut:

Läs mer om Pinarello Grevil här…

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.