Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Gravel mot Isländsk fond

Man behöver inte alltid ge sig ut för att rulla grus. Ibland så kan man fylla på sin wanderlust från sin egen soffa. Så är fallet med denna trevliga – och långa – film där just vulkangrus, heta källor och sökandet efter den där trailen som leder just ingenstans speciellt möter varann. Bunkra upp med java och stäng av mobilen.

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.