Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Henrik Orre sjösätter kokbok för gruset

Det här var ju en trevlig överraskning. Henrik Orre som för de flesta kanske är mest känd för att ha varit residerande chef för Team Sky en gång i tiden och sedermera kokboksförfattare med inriktning på velociped-fararföda – den första boken heter Velochef – har sjösatt nästa kapitel av sin författarbana: en bok som heter Outside is Free och riktar fokus på maten vi inmundigar när vi är ute på grusdammande äventyr. Henrik trycker på att den födan inte behöver vara smakfattig och enbart ett torrt verktyg för att nå ett mättnadsfyllt mål, utan betydligt mer än så. En upplevelse. En tid för eftertanke och reflektion. Och njutning.

En fin gest är att boken kommer i ett skyddande fodral – till vänster i bild – och ett lättviktigt verktyg för att ät-skeda, kallad Spork. Förövrigt en annan svensk tillblivelse. Boken ser ut såhär :

Behöver vi säga att aptiten nådde skyhög nivå efter att vi såg den här bilden?

Kan man beställa catering av Henrik nästa gång man är ute och gravelererar?

Läs mer och beställ här

Läs mer om Spork här

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.