Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Intervju med Giant

En intressant inblick i hur branschgiganten Giant fungerar… Giant tillverkar cyklar åt Trek, Scott och Colnago – förutom då under sitt egna namn. Giant:s cykelcross TCX Advanced står relativt högt upp på Prylbloggens personliga lista, en modell med ett klassiskt visuellt formspråk men som bygger på kontemporär teknik och processer.

Giant Propel, märkets aeroracer

Läs mer på Cyclist

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.