Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

John Watson om Radavist

It´s a soul scrubber. Watson om cykling i allmänhet och mountainbike i synnerhet. Och det kan vi hålla med om att de tär. Den här åtta minuter korta videosnutten är producerad av lamptillverkaren Light & Motion och sätter filmfokus på grundaren av den kanske mest kontemporära cykelsidan på WWW-havet just nu – The Radavist.

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.