Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Jumbo-Visma + Cervélo

Jumbo-Visma som fram till den sista december 2020 fört kampanj på italienska Bianchi, har från dags datum gått över till kanadensiska Cervélo. Nedan en S5 med den märkestypiska cockpiten V-stem.

En intressant aspekt av märkesbytet är att världens främsta och mest multikunniga cyklist (?) Wout Van Aert, som för närvarande är djupt nere i CX-scenens skyttegravar, idag i Baal cyklade på en omlackerad Bianchi Zolder med ´Jumbo-Visma´på nederröret, istället för på en Cervélo-cross. Skäl ett är att Cervélo inte har någon renodlad cykelcross på programmet och det andra att Van Aert inte gillade geometrin på de tillgängliga modellerna som skulle kunna satts i cross-tjänst. Aspero eller kanske Caledonia. Så. Cervélo sägs utveckla en ren CX-modell och under tiden rullar Wout vidare på sin Zolder i svart och gult.

Men, nedan Jumbo-Visma:s verktyg för snabba roleur-etapper, Cervélo S5:

Cervélo S5 iförd Jumbo-Visma-lackering
Cervélo CS028 V-styrstam
Integrerad gaffelkrona och styrstam.

Läs mer om Cervélo här

Läs mer om Jumbo-Visma här

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.