Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Livsfilosofi från Richard Sachs

Richard Sachs är en Av De Stora. Rambyggare, livsfilosofist och källa för uttrycket ATMO. Sachs Instagram-konto är alltid intressant att följa. Tidvis kan han komma över som en aning von oben med halvt om halvt dolda dissar gentemot andra byggare som köper in dropouts, gaffeländar, vajerstopp och alla de där andra attiraljerna som krävs utöver en ramsats au Columbus till en fungerande cykel. Istället för att fila fram dem från ett solitt ämne 4130 med handfil.

Men detta inlägg slog an en sträng i själen. Särskilt i dessa tokiga tider:

Läs mer på Sachs hemsida

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.