Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Mavic för 2021

Och låt oss ta en minut för stilla, tacksam kontemplation för att vi ens har möjlighet att skriva en sådan rubrik, för under en längre period låg Mavic och balanserade mellan att fortsätta bedriva verksamhet eller att kalla sagan all. Saken blev så osäker att femfaldige TdF-segraren Bernard Hinault klev in i ringen som ledare för ett konglomerat med intressenter för att rädda upp Mavic om allt verkligen skulle gå åt belsebub. Men som tur, nej.

För 2021 är firman Mavic (Manufacture d’Articles Vélocipédiques Idoux et Chanel) tydligt kvar på spelbanan med eftertryck. Se bara på Ultimate:

Mavic Cosmic Ultimate T Disc

Kollegorna på CyclingTips har all info du behöver.

Läs mer om Mavic här

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.