Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Mer Moonmen Bikes

Todd Heath på Moonmen är en custombyggare med säte i Fort Collins i Colorado. Mannen ifråga har gått i lära hos James på Black Sheep och det märks när man klickar sig runt i galleriet på Moonmens hemsida. Detaljer som den blästrade grafiken, rörens kurvatur och Heath´s föredragna material (titan) är alla kvaliteér som Black Sheep sysslat med i bortåt ett decennium. Nedan en fascinerande detalj av Moonmens hantverk,en amalgam av då och nu – gaffeländar med genomgående axel och PM-fäste för bromsok:

Ett annat exempel på Moonmens arbete… :

Måste bara lägga till Moonmen model 00, lekhoj nummer 1 för urban och organisk terräng? Dubbla topprör heldraget från styrrör till bakgaffel-dropout´s… härligt! Kuwahara-BMX-Yamaha-vibbar.

Läs mer om om Todd Heath´s Moonmen här

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.