Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Mone gånger klunk = klünker Mk 2.0

Vi skrev ju om colaben mellan Oddity Cycles och Cjell Mone igår. Deras bred-breda servo-styre under label oddmone säljer som smöret smälter under den gångna sommarens solsken. Business är bra med andra ord. Och det är kanske därför de har tillverkat de där 800 mil-styren i en batch om 500 stycken. Frågan är om det går att skicka efter ett utan att betala en miljon kronorz i sändningsavgift, tull och allmän jäkelhetsskatt? Återstår att se.

Dagens inlägg sponsras av just Cjell Mone och hans fantastisk-trevliga neo-retro klunker:

En tweakad Schwinn som har fått luttrade rambyggare att nyvaket sätta sig upp i stolarna runt om i staterna… När kan man beställa en? Notera att det är en footie med Mone:s Coaster Cooler kramandes runt baknavet.

Sweet sweet sweet.

Läs mer på Mone:s hemsida 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.