Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Morvélo lanserar cykelkläder som inte ser ut som cykelkläder

Alltså, med ett minimum av den traditionella landsvägs-looken, alltså, hudnära lycra. Kollektionen bygger på funktionsmaterial och plaggen är skurna för folk som sitter på cykel, men kläderna smälter utseendemässigt in bland folk i stan och fä i skogen. Ergo, säger Morvelo att kollektionen Outland som persedlarna heter, ämnar sig utmärkt för rekreations-cykling på grusvägar, yrkesinriktad velotransport i vardagen och annan cykelcentrerad framfart däremellan.

Se film:

Och läs mer på Morvélos hemsida här

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.