Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Ny logga för Panaracer

Prylbloggen har gömt sig under en sten. Det är den enda rimliga förklaringen till att detta logotype-skifte har gått PB helt förbi. Saknar vi den gamla? Ja, lite, så intimt förknippad som den är med mountainbikens inrull i Sverige under sent 80-tal och märkets klassiska däckskombo Smoke och Dart… Numera är de måhända mer kända för sin grushungriga linje GravelKing som PB är intresserat av att prova på. Såhär ser märkets Japan-förlagda fabrik ut:

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.