Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Ny Scott Ransom

Scott tar ett omtag kring sin enduro-modell Ransom. Först introducerad 2006 och nu åter i Scott:s omfångsrika program – 29:a med 170 millimeters Twinloc-slag och en vikt kring 13 kilo. En rå lättviktare med aptit på hela bergets repertoar av stigar, klippor och drops. Är Ransom lika trevlig som den Scott Genius Prylbloggen provade på EMD, så kan Scott ha en slamdunk på gång.

Scott Ransom 900 Tuned

Är det någon skillnad på Ransom anno 2006…

Scott Ransom 2006

och dess yngre efterträdare?

Scott Ransom 2019

Lite grann va?

Läs mer på Scott:s hemsida

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.