Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Nys och Voigt från DirtyKanza

Sven Nys och Jens Voigt ringer nog en klocka hos de allra flesta med ett djupare intresse för cykelvärlden. Nys, en CX-hjälte och Voigt “Shut Up Legs” som nog ligger på topp-tre över att ha legat och dragit längst fram i peloton, gav sig i år i kast med gruniversumet stadigaste gravellopp: Dirty Kanza.

Hoppa över till Trek:s amerikanska hemsida för ett knippe trevliga foton på Sven, Jens och deras hojar, levererade från Trek…

Sven Nys åk: Trek Checkpoint klädd i Shimano DuraAce Di2 och Bontrager Aeolus-hjul

Läs mer och få grängtan (grus-längtan…) efter ringlande gravel-anakondor till grusvägar här

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.