Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Oakley Kato?

Oakley sägs släppa nytt närsomhelst nu. Kato ska de heta och skulle gjort officiell entre för länge sedan, men sedan vändes världen upp och ned pga av ett virus. Som vi alla känner till vid det här laget. Men så här ska ser de ut, modellerat på Chris Froomes ansikte (mannen som för övrigt jämt cyklade med ett par Oakley Racing Jacket):

Vi är säkra på att glasögonen är fyllda till bredden med Oakleys bästa och finaste teknik och är ergonomiskt korrekta i alla sittställningar – plus naturligtvis en tillhörande PR-apparat i släptåg när de väl intar scenen på riktigt – men… Är det någon som verkligen vill visa sig ute bland oskyldiga medmänniskor iförda Kato? Som de sägs heta. Vi ska göra ett förtydligande att PB en gång i tiden inte kunde stå ut med Oakleys ever-green Radar, glasögon som Prylbloggen nu har flera par av. Och det är glasögon som sedan de introducerades tillhör den absoluta toppen på alla sätt för solglasögon för cykel, så vi kanske kommer värma upp för dessa abnormiteter… till slut. På samma sätt som vi gjorde för Oakley Radar en gång i tiden. Men vi ropar inte merhaba än.

Köp ett par Radar EV eller Holbrook istället.

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.