Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Pearl Izumi presenterar Sklar Bikes

“It´s an old machine but it makes nice parts”. Adam Sklar om hans äldsta verktyg – en svarv från 1938. Återigen är det Pearl Izumi tillsammans med Shimano som står för en hypnotiskt fascinerande insikt i i en custombyggares värv. Det omsorgsfulla pusslandet av manipulerade ramrör, ackompanjerat av Adam som beskriver sin byggfilosofi är ett utmärkt sätt att starta dagen med. Tillsammans med en rejäl kopp Lavazza.  Coaster-klunkern på slutet ser fantastisk ut, olackad och kittad med bullmoose-bars. En utilistisk cykel i all sin enkelhet.

Pearl Izumi är förresten ny sponsor till Svenska Cykellandslaget som vi rapporterade om häromdan.

Läs mer på Sklars hemsida här

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.