Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Richard C = Claudio C?

För er som hängt med ett tag och minns Claudio Chiappucci… har han gjort en comeback eller är det en yngre tvillingbror som gjort bo i Ineos Grenadiers och nu leder Vueltan? Utseendemässigt en spitting-image no?

Richard Carapaz, en cyklist som animerar tävlingar på samma koffeinstinna, orädda och never-say-die sätt som Claudio Chiappucci under det tidiga 90-talet… Joao Almeida också för delen. Ett namn att verkligen ha koll på nu för 2020-talet och framåt.

Bara en tanke i all hast… Bägge tävlar på ett väldigt icke-rädsligt sätt som verkligen appellerar för oss soffcyklister. El Diablo själv in-action nedan…

Claudio Chiappucci (tv) och Miguel Indurain (th) i Tour de France 1991. Foto: John PIERCE

Läs mer om Carapaz på länken nedan.

https://www.instagram.com/p/CG2IUiZJ1D3/k

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.