Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Rondo RUUT AL2

Rondo:s rudimentära RUUT AL2 har lanserats i en intressant färgkombination kallad Bronze / Black och på redaktionen har vi inte fått mycket gjort sedan vi la ögonen på pressbilderna… Rudimentär förresten?

Ja, habil och versatil utan en elektrisk sladd någonstans, samtliga komponenter motiveras och manipuleras enkom meddelst handkraft – inga batterier eller hydraulolja behövs för att skifta utväxling eller bringa cykeln till stopp. Detta är lovande för den roll som RUUT AL2 är ämnad att inneha: praktisk-pendlare, vinterjonnare, träningstrampare. What you see is what you get, inga appar nödvändiga för att köra diagnostics.

Läs mer om Rondo RUUT AL2 här.

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.