Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Så här ska stänkskärmar se ut

Och det är Masi som visar vägen inom detta gebit med sin modell Strada Vita:

Masi Strada Vita Due

Förutom att se helrätt ut – blodröd lackering, skinwall-däck i size 650b krängda på fälgar med 21 millimeters ID, sloping toptube – så inkapslar hojens skärmar hjulen på ett exemplariskt sätt. Kolla bara på framstänkan. En utsökt stadsjonne. Om de säljs i Sverige? Cykelringen har haft Masi, men om de kan ta in denna modell låter vi vara osagt. Prova internet?

Läs mer om Masis stadshojar här

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.