Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Sagan om Sagan…

… är inte på något sätt färdigberättad. Mannen är trots allt blott 29 år ung och kan sofar till sin palmàres tillskrivas ett rejält knippe med tunga titlar, däribland hela tre (!) på varandra erövrade regnbågströjor. En snudd på rent Merckx-iansk bedrift. Och idag kan han kanske vässa på sitt trofé-skåp med ännu en buckla, då Milan-SanRemo går av stapeln. Peter Sagan har nått andra platsen två gånger tidigare – ska han gå en bättre i år? Kolla tävlingen från 14:30 idag på Eurosport.

Specialized som sponsrar Bora-Hansgrohe, har producerat två omgångar med Sagan Editions tidigare och lanserar nu en tredje vända av kit, kläder, skor, hjälmar och cyklar i en Underexposed- och Overexposed-variant:

Läs allt om Peter Sagan Collection här 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.