Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Scotts skor är självlysande – nästan

Kväll och mörker och höst och svalare väderlek. Dags att rengöra hela drivlinan in på molekylnivå och sedan krypa upp i sin favoritfåtölj med en kopp dryckesjom, sitt favorotmagasin och en fjärrkontroll nyladdad med friska batterier.

Eller?

Scott säger, våga vägra att bli en pösmunk. Det är ju nu när solen går och lägger sig allt tidigare på dagen som det blir roligt på allvar att ge sig ut på kvällen och glida fram mellan dusk och dawn.

För att underlätta att bli sedd har de introducerat ett knippe skor med reflektiv yta:

Läs mer på Scott:s hemsida

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.