Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Shimano lanserar ny generation Deore – XTR-light?

Ja, så kan man kanske förenklat sammanfatta den nya “brödgruppen” med komponenter från japanska branschgiganten Shimano. Men det är inte vilken surdegslimpa som helst längre – Deore M6100 är nu en välsmakande rågsmörgås med pikanta tranbär som piggar upp. För att tala cykelspråk: 12-växlat, enkelklingat, Micro Spline:at och estetiskt elegant i linje med storebröderna SLX, XT och sofistikerade XTR. Se bara:

Läs mer om Deore M6100 på Shimanos hemsida. Shimano laddar förresten upp för hundraårsjubileum nästa år… Ta en titt på den delen av hemsidan när du ändå är där och hälsar på. Gör en kopp Gevalia också…

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.