Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Sidi Genius nu i ny generation

Sidi:s långkörare Genius har beklätt mången cyklists fot. Så också Prylbloggens nedre extremiteter med Dino Signoris andra generation av Genius. Anno 1992 cirka. Då i ett betydligt mer neon-fluoristiskt utseende.

Nu har Sidi lanserat den tionde generationen av denna mångsidiga cykelsko. Spräckliga färger? Nej. Modernt snörsystem? Ja:

Läs mer på Sidi:s hemsida

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.