Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Specialized Allez Sprint – special-special

Vad händer om man för samman den argentisk-spanske konstnären Felipe Pantone, giganten Specialized och det brittiska klädmärket Romance? Följande Allez Sprint deckad med Sram Red eTap, Roval-hjul avrundat med Specializeds egna S-Works delar som pricken över i.

Cykeln kommer att klubbas bort på eBay den 27:e november och vinsten kommer att gå till World Bicycle Relief. Ett gott syfte.

Läs mer om Specialized Allez Sprint här 

Läs mer om konstnären Felipe Pantone här

Läs mer om World Bicycle Relief här

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.