Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Specialized S-Works Road 8?

Ja, de här skärmdumparna från ett part kända cykelstjärnors Instagram-konton hintar onekligen om att Specialized har något nytt på gång i avdelningen skor för maxad prestanda. Noterbart är att den främre lilla kardborreflärpen lyser med sin frånvaro och att de bägge Boa-spännena är placerade lite längre ifrån varandra än hos den nuvarande generationen.

Läs mer om Specialized S-Works 7 Road här

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.