Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

SRAM Force Etap AXS + 3T = en delikat anrättning

Vi skrev om SRAM:s nya, mindre dyra Etap-grupp Force igår och redan går det att bli ägare till en cykel med de sprojlans nya delarna. 3T är en av dem:

3T:s Grerad Vroomen säger själv att skillnaden i stort mellan toppgruppen Red och Force enbart är kosmetisk, till priset av en något högre vikt. Och ett mindre svettig prislapp.

Läs mer om 3T här 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.