Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Mångsidig styrväska från PRO

Shimano:s tillbehörs- och komponentsektion PRO har nyligen introducerat en styrväska som vi tycker ser intressant ut. Förvaringslösningen går under namnet PRO Discover Handlebar Bag Small och tyder man namnet så får man en ledtråd till väskans användningsområde.

PRO Discover Handlebar Bag Small

Den kompakta styrväskan består av två åtskiljda fack som totalt rymmer en volym på 2.5 liter. Väskan är sydd i ett lite tyngre material jämfört med väskorna i Team-kollektionen, men denna robusthet växlas ut i en svårslagen mångsidighet – Handlebar Bag är “waterproof” och dess dragkedjor är skyddade mot väta.

Tre fästpunkter med kardborreband. Notera distanskuddarna för att väskan ska monteras en bit utåt från styret för att ge plats för händer på toppen av styret.

Kardborreremmarna går att anpassa för bästa möjliga installation på ett givet styre. Notera också kuddarna där väskan ligger an mot styre och ram. De tillser att väskan monteras en bit ut så man fortfarande kan greppa om den raka, översta delen av styret. De små sakerna… Fin och nyttig finess.

Avslutningsvis är väskan försedd med reflekterande detaljer och väger in på 215 gram. Discover Bag Small ser tillräckligt stor och gångbar ut för att täcka de allra flesta transportbehov som uppkommer under både friare såväl som mer fokuserad cykling på organiska och hårdgjorda underlag. Alltså grus och asfalt. Det rekommenderade priset för väskan är satt till 569 kronor.

Läs mer om PRO:s styrväska här.

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.