Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Team Sunweb kampanjerar på Cervelo för -19

“Big” Tom Dumoulin kommer inför nästa säsong genomföra sin attack på Girot och LeOur (man kan ju alltid hoppas) på en Cervelo istället för Giant som hans lag Team Sunweb tidigare använt. Dumouling själv klev upp på den högsta delen av pallen under Giro d´Italia med hjälp av en Giant TCR Advanced och märkets helslickade tempohoj Trinity.

Men nu är den eran all och det är alltså Gerard Vroomens tidigare hjärtebarn Cervelo som kommer att bära Dumoulin – förhoppningsvis – till slutseger i allehanda Grand Tours. Och det är inte vilken Cervelo som helst som de kommer att kampanjera på, utan Cervelos nya S5 som är ett veritabelt rymdskepp på två hjul:

Läs mer om den nya Cervelo S5 och designfilosofin bakom den här. 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.