Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Veckans gravelhoj – Allied Allroad

Prylbloggen gillar Allied. Särskilt modellen Allroad som mer är en rå landsvägsracer med extra utrymme för däckskött, än en bikepackinghoj med fyrahundra fästen för allsköns parafernalia. På äldre dar har vi dessutom börjat uppskatta den klassiska dubbeldiamantramen – igen. Speciellt med det nästan horisontella toppröret. Och som på bilden nedan, i den lenaste av babyblåa kulörer:

Läs mer på Allied:s hemsida.

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.