Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Veckans gravelhoj – Bastion Crossroads

Veckans gravelhoj levereras i prototypform från den innovativa firman Bastion med säte i Victoria, Australien. Innovativ? Ja, Bastion arbetar med att “trycka” titan i pulverform medelst laser till “3d-printade” muffar, som är sammanfogade med egenproducerade kolfiberrör. Förstår ni hur mycket teknisk know-how det ryms i den där meningen? Och nu ska du applicera all denna spaceage teknik mot att tillverka en gravelram. DEt droppade kedjestaget är ett modernt signum som allt fler tillverkare införlivar i sina graveldesigner:

 

Aptitretande!

Läs mer på Bastions hemsida

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.