Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Veckans gravelhoj – Cannondale Topstone Carbon Lefty

Ja, det kunde inte bli någon annan gruscykel än denna den här veckan. Cannondales Topstone Carbon tedde sig redan när den lanserades som en maka som söker en dämpande make där fram och med Lefty-gaffeln så har kategorin heldämpade gruscyklar vuxit sig lite mindre liten än innan:

Kommer vi se yrkescyklisterna bruka liknande cyklar i Paris-Roubaix såsom man gjorde en period under 90-talet? Allt går i cirklar som bekant. Är en heldämpad 700c-hoj overkill? Kanske, kanske inte. Svaret på den frågan står måhända i proportion till hur knöglig platserna där du cyklar är.

Vi gillar hursom att Cannondale tar för sig av kategorin Grus och producerar progressiva penslar som Topstone Carbon Lefty. Skaffa och se vart den tar dig. Kanske till platser du aldrig cyklat på tidigare?

Läs mer hos Cannondale

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.