Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Veckans gravelhoj – Cannondale Topstone Carbon

Cannondale:s grushungriga Topstone har fått en storebror tillverkad i kolfiber och med en intressant finess i form av en baktriangel som ska ge upp till 30 millimeters “fjädring”. Prylbloggen hade hört lite lösa rykten om denna modell under sommarens cykelresor och nu har den alltså officiellt sjösatts.

PB ser framemot att prova ett exemplar senare i höst. Det är också intressant att studera hur aktörerna på marknaden väljer tat gå för vägar för att tillfredställa de önskningar och krav som de identifierar – eller skapar – med olika lösningar för svikt, flex och följsamhet. Somliga passiva, andra aktiva. Intressant.

Läs mer på Cannondale:s hemsida

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.