Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Veckans gravelhoj – Devinci Hatchet

Ramen är ett intressant sammelsurium av de senaste årens trend du jour – låga sadelstag, sänkt kedjestag, längre topprör parat med en kortare styrstam och ett ordentligt lutande topprör:

Hatchet ser definitivt redo ut för allehanda smarta och mindre smarta upptåg både på belagda åkytor såväl som icke-processade underlag, läs stig / grusväg / lokala skaterampen etc.

Devinci Hatchet

Eastonhjul och KS Lev-partypost tillsammans med Shimano GRX-komponenter för driv och stopp rundar av ett onekligen rätt aptitligt paket. Finns Devinci i Sverige?

Läs mer om Devinci Hatchet här. Modellen finns också med aluminiumram till ett lägre pris.

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.