Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Veckans gravelhoj – en bredsida av hojar från NAHBS

Den här veckan väljer vi att rikta spotlight på en av årets verkligt, riktigt och utomordentligt trevliga händelser, en händelse som alla och envar med minsta intresse för hårdvara i allmänhet och hårdvara formade som cyklar i synnerhet bör känna till. NAHBS – North American Handmade Bicycle Show. Nedan en handfull av mässans finaste multi-underlagscyklar som får ge en ögonöppnande fingervisning att en gravelhoj kan komma i många olika former:

Läs mer om NAHBS här

Och kolla in Radavists fotoreportage från mässan här 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.