Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Veckans gravelhoj – En Trek Boone i bitar

Eller ett plus ett blir tre.

Lösa delar är ju bara det. En lös del. Men en naken komponent lovar att bli mer när den möter andra cykeldelar. Det är först då den börjar leva. Inte för att vara för högtravande. Men ändå. Det är intressant att studera alla delarna i det här gruspusslet innan de dras fast och gifts ihop till en enhet. När Prylbloggen närstuderar de olika komponenterna känner vi suset av tiden som fanns förr – en tid när man utan problem kunde spendera ett antal timmar på att leta fram info om de rätta ekrarna i rätt butting med rätt ekernipplar som sedan skulle matchas med rätt nav, rätt fälgar, rätt däck och så vidare.

Det var då. Numera är man en aning mer pragmatisk med sin tid och sina cyklar. Som tur är?

Läs mer om Trek Boone här. 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.