Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Veckans gravelhoj – Giant Revolt

Den här veckan besparar vi er all hårdvarurelaterad svada, för hur många gånger kan man egentligen skriva om genomgående axlar dimension 12 gånger 100 respektive 142 millimeter, skivbromsar efter FlatMount-standard, en lättviktig ram och gaffel alá Giant:s recept ´Advanced Composite´med komfort/endurance-geometri med en sadelstolpe modell D-Fuse (också en Giant-propertiär teknik väl?) och ett styre “Contact XR D-Fuse” för att absorbera det där högfrekventa och låg-kraftiga skaket som sakta men säkert suger must ur ben och huvud? Nej precis.

Giant Revolt

Att cykeln ifråga har plats för däck upp till 45 millimeters bredd. Är du en av dem som svär vid 27.5/650b-hjul, så godkänner Giant också att man använder den här hjulstorleken för att kränga på ännu trindare däck. Tre flaskfästen, ett skydd för nederröret som kallas X-Defender, ett smart (Giant:s egna ord) för pakethållare, skärmar och andra accessoarer rundar av Revolt.

Men är den snabb? Se nedan:

Läs mer på Giant:s hemsida

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.