Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Veckans gravelhoj – Glory Cycles X BlackMagicPaint OPEN UP

Mm, ja, veckans gravelhoj är ännu ett collaborat (det har blivit en del av denna vara den senaste tiden – måhända en spegling av den del av velo-världen som skapar de mest intressanta produkterna?), denna gång är det cykelaffärn´ Glory Cycles som låtit BlackMagicPaint customlacka en OPEN U.P och resultatet är alldeles alldeles bedårande om man som Prylbloggen har en hankering efter alla former av navy, aquamarine, Yves Klein ultramarinblått etc och så vidare, särskilt som i fallet nedan, hojen är fejdad…

 

Läs mer om OPEN U.P här

Följ OPEN på Instagram här

Följ Glory Cycles på Instagram här 

Följ BlackMagicPaint på Instagram här 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.