Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Veckans gravelhoj – Rose Backroad v2.0

PB provade en Backroad för något år sedan. En cykel från Rose var duktig på lite av varje och som hade gått om pontential att uppgraderas i framtiden.

Nu har Rose släppt en ny generation av Backroad och vill man förenkla en smula så ser den lika mångbar gångsidig som den förra modellen. Som vad vi på redaktionen förstår var en CX-Rose med annan färgsättning. Men det var då.

Backroad 2020 hyser alla de gängse tekniker och konstruktionssätt som är accepterade av bransch, industri och den köpande publiken gissar vi. Läs på om MAYA. Väldigt intressant, men det är en tangent bort från Backroad.

Hur som gissar vi att Rose kommer få svårt att hålla Backroad på lager, då den per pixlar ser högst anständig ut. Okey Bocholt, vi gratulerar och hoppas att detta virusläge stängs ned snart så alla kan börja starta upp sina gravelsäsonger.

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.