Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Veckans gravelhoj: Scott Addict Gravel 10 2021

Veckans gravelhoj är Scott:s Addict. Scott har fin form sedan många år för att få till det grafiska paketet och Addict Gravel för säsong 2021 är inget undantag:

Scott Addict Gravel 10

Sällsynt subtil och slank. Addict Gravel 10 är utrustad med en SRAM Force AXS-grupp med två kedjehjul, fina Syncros-hjul och referensdäcken i genren, Schwalbe G-One Evolution. Måhända inte rätt verktyg för en bikepacking-trip över en helg, men är målet att riva upp så mycket damm som det bara är möjligt under grusets högsta hastighet, ja då är detta rätt hoj för dig.

Outside is free? Ja, definitivt, men Addict Gravel 10 betingar 64.995kr i närmsta fackhandel…

Läs mer om Scott Addict Gravel här

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.