Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Veckans gravelhoj – Scott Addict Gravel

Som en av de riktigt stora aktörerna i cykelbranschen är det intressant att se hur Scott nu på allvar tar ett helhetsgrepp runt kategorin Gravel. Case in point är den nya generationen Addict Gravel:

Modellen arbetar nu luften mer effektivt, accepterar mer voluminöst däcksfläsk och finns i varje prisklass från Addict Gravel 30 upp till Addict Gravel Tuned.

Läs mer hos Scott

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.