Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Veckans svetsfog – Steve Potts

Veckans inlägg under rubriken svetsfog går till en manufaktur som var med när hela den här mountainbike-cirkusen startade i början av 80-talet. Steve Potts som han heter är fortfarande aktiv och ligger bakom de här ramrören som nästan ter sig sydda ihop. Och det är väl nästan det han gör med stål- och titanrör. Syr med svets. Mannen är en mästare:

View this post on Instagram

New bike getting tacked…

A post shared by Steve Potts (@stevepottsbicycles) on

Läs mer på Potts hemsida och beundra hans Type II-gaffel som i sig är värd minst ett blogg-inlägg.

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.