Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Vi skarvar med mer Open

Prylbloggen skrev om Vroomens Open häromdagen och hur firmans genre buster Unbeaten Path kan köpas i en rå, icke-kokt och omålad version. Vi gillar det. Inte bara för att slutkunden ges kreativt utrymme att göra som henom vill, utan att Open faktiskt har tilltro att låta folk göra som de vill med en ram som ringer in på ett tiotal tusen kronor.

Här nedan ett exempel på hur Open U.P RTP kan ta sig ut:

Två tummar upp till denna mish-mash som riffar på Klein och inget annat.

Läs mer på Open:s hemsida.

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.